Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det går bra att utesluta eller byta ut creme fraichen mot lätt creme fraiche till smalare pastavariant.
Krydda kycklingfiléerna med grillkryddan och stek dem i 1 msk av smöret i en stekpanna eller gryta, 6-8 minuter på varje sida, till innertemperaturen är 68°. Ta upp filéerna och skölj ur pannan. 2.Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av i durkslag.
Hetta upp stekpannan med resten av smöret och lägg ner de finstrimlade grönsakerna. Smula ner buljongtärningen. Fräs grönsakerna under omrörning 2-3 minuter. Häll på vattnet och bräsera ca 3 minuter. Ta grytan från värmen.
Dela kycklingen i strimlor och blanda med grönsakerna.
Fräs vitlöken och rosmarinen i oljan ca 1 minut. Blanda först i den nykokta pastan och spenaten, vänd sedan ner kycklingen och grönsakerna. Blanda i creme fraiche. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
Garnera med hyvlad parmesan.