Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Enchilada fylld med smakrik köttfärs, gratinerad med salsa och ost. Enchiladan blir både krämig och krispig.
Värm ugnen till 200°C.
Bryn köttfärsen med lite olja. Tillsätt kryddmix och stek i 2-3 minuter.
Tillsätt hälften av salsan och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp.
Fördela 2-3 matskedar fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven ned i en smord ugnsfast form.
Häll den resterande såsen över rullarna och toppa med resten av osten.
Gratinera i ca 10 minuter. Servera med en klick kall gräddfil.