Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krämig matjessill i kaviarsås

Krämig sillinläggning med matjessill - så enkel och snabbgjord att du nästan kan göra den medan gästerna hänger av sig i hallen.

Krämig matjessill i kaviarsås
Krämig matjessill i kaviarsås
Krämig matjessill i kaviarsås
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2 burkarmatjessillfiléer- hela, à 200 g
  • 2 dlcrème fraiche
  • 2 mskmajonnäs
  • 2 mskkaviar- lättrökt
  • 0,5 dlrödlök- hackad
  • 1 dlpurjolök- strimlad
  • 23 mskdill- hackad
  • salt
  • vitpeppar- nymald

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av och skär den i mindre bitar.

  2. Blanda ihop resten av ingredienserna. Vänd ner sillen i såsen.

  3. Låt gärna smakerna mogna i kylen några timmar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök