Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krämig löjromssill

Recept på krämig löjromssill. En riktig lyxsill blir det med löjrom i såsen.

Krämig löjromssillKrämig löjromssillKrämig löjromssill
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 420 g5-minuterssill- (1 förpackning)
  • 1 dlturkisk yoghurt
  • 0,5 dlmajonnäs
  • 0,5 dlgräslök- finskuren
  • 0,5vitlöksklyfta
  • 50 glöjrom
  • 0,5 krmvitpeppar- nymald

Gör så här

  1. Häll av lagen och låt sillen rinna av. Skär den i ca 2 cm breda bitar.

  2. Blanda yoghurt, majonnäs, gräslök, pressad vitlök och löjrom, spara lite till garnering Smaka av med peppar och eventuellt lite salt, beroende på hur salt rommen är.

  3. Blanda ner sillen och låt den gärna stå till nästa dag. Garnera med löjrom.

Vad tyckte du om receptet?