Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En krämig och god pastagratäng för hela familjen. Här är det bäst med fryst bladspenat, eftersom färsk spenat minskar väldigt mycket i volym när den värms upp.
Sätt ugnen på 225 grader.
Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Tina spenaten i en kastrull, låt det mesta av vätskan koka bort. Salta och peppra.
Rensa och skär kycklingen i tärningar. Dela baconen i bitar och stek det i stekpannan.
Blanda lätt crème fraiche, ost, gräslök, persilja, dragon, senap, socker, salt och peppar till en röra.
Varva pasta, spenat, kyckling och bacon i en smord ugnsfast form. Bred på ost- och örttäcket och gratinera alltsammans i cirka 20 minuter.
Servera gärna gratängen med en sallad.
Recept från Mitt kök