Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En strömmingslåda är alltid rätt. Lika god varm och nylagad tillsammans med kokt potatis som kall på en knäckemacka.
Sätt ugnen på 225 grader. Skölj strömmingen, låt den rinna av och klappa
den torr med hushållspapper. Klipp bort ryggfenan.
Lägg strömmingen med köttsidan upp och strö på salt. Rulla filéerna med
skinnsidan utåt. Lägg rullarna tätt i en smord ugnsfast form.
Skala och hacka löken. Blanda ihop grädde, crème fraiche, kaviar, chilisås
och lök. Häll blandningen över strömmingen.
Strö över ströbrödet.
Grädda i mitten av ugnen cirka 25 minuter.
Recept från Mitt kök