Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på krämig kantarellpasta. Inget krångel, bara enkelt och underbart gott!
Ansa och borsta kantarellerna. Dela de riktigt stora i mindre bitar. Skala och skiva vitlöken tunt och finhacka löken.
Stek kantarellerna i smör tills det mesta av vätskan har kokat bort. Tillsätt vitlök, lök och timjan mot slutet. Salta och peppra.
Koka pastan i väl saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
Skär bort kanterna på getosten och smula ner den i grova bitar över kantarellerna. Tillsätt crèmefraiche och pastavattnet och låt koka ihop.
Blanda pastan med kantarellblandningen. Strössla över persilja och servera.