Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krämig hummer med dill och gräslök

Den enklaste av de fyra kanapéerna: bara att hacka, blanda och spritsa ut på bröd!

Krämig hummer med dill och gräslök
Krämig hummer med dill och gräslök
Krämig hummer med dill och gräslök
Krämig hummer med dill och gräslök Foto: Magnus Skoglöf

Krämig hummer med dill och gräslök

  • 20brödrundlar av surdegsbröd- rostat
  • 2humrar- (à 300 g), kokta
  • 1 dlmajonnäs- gärna hemgjord
  • 0,5 dldill- hackad
  • 0,5 dlgräslök- hackad
  • 1 tskcitron- pressad
  • 1 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Garnering

  • dill

Gör så här

  1. Halvera och plocka ut hummerköttet. Knäck klorna och peta ut köttet. Grovhacka allt hummerkött. Vänd ner det i majonnäsen tillsammans med dill och gräslök. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

  2. Fördela röran på bröden och garnera med dill.

Vad tyckte du om receptet?