Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krämig göspanna

Allas favorit. Gösfilé i en krämig gräddsås med tomater och mycket dill och gräslök.

Krämig göspanna
Krämig göspanna
Krämig göspanna
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 600 ggösfilé
  • 1,5 tsksalt
  • 1 dlströbröd
  • smör- till stekning
  • 250 gkörsbärstomater
  • 2 dlvispgrädde
  • 1 mskdijonsenap
  • 1 dldill- hackad
  • 1 dlgräslök- hackad

Till servering

  • färskpotatis- nykokt
  • vaxbönor- kokta

Gör så här

  1. Dela fisken i decimeterstora portionsbitar. Krydda fisken med 1 tsk av saltet och vänd den i ströbrödet.

  2. Stek fisken i smör i en stekpanna, cirka 2 minuter per sida.

  3. Dela tomaterna.

  4. Koka upp grädde, senap, örter och resten av saltet i en traktörpanna. Lägg i fisk och tomater.

  5. Koka under lock cirka 5 minuter. Servera med vaxbönor och nykokt färskpotatis.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök