Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 13g
Protein: 19g
Kolhydrater: 81g
Recept på lättlagad vegetarisk rätt med härliga smaker. Krämig gnocchi med broccoli, ärter och parmesan serveras gärna med extra svartpeppar att vrida över.
Finriv osten. Bryt broccolin i buketter. Skär stjälken i skivor.
Koka broccolin i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt ärterna koka med när ca 2 min återstår av tillagningstiden. Låt rinna av.
Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av men spara ca 1 dl av kokvattnet. Koka upp kokvattnet och vispa i lätt crème fraiche och senap. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Blanda i hälften av parmesanen och vänd ner gnocchin.
Lägg upp gnocchin på tallrikar och toppa med broccoli och ärter. Strö över resterande parmesan och servera.