Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ärtskotten tillför lite krispighet till salladen. Hittar du inga är det också gott med färska sockerärter i bitar. Det går även bra utan.
Skrapa och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Låt potatisen rinna och ånga av. Halvera stora potatisar.
Dressing: Lägg äggen i kokande vatten och låt koka 2 min. Spola äggen med kallt vatten och gröp ur dem med en sked i en skål. Tillsätt övriga ingredienser, utom crème fraichen, och mixa med mixerstav.
Häll 3/4 av dressingen över potatisen. Låt stå kallt ca 30 min.
Rör ihop resten av dressingen med crème fraiche och vänd ned i potatisen strax före servering. Strö över ärtskotten.