Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krämig coleslaw

Fräsch och krämig coleslaw. Perfekt tillbehör.

Krämig coleslaw
Krämig coleslaw
Krämig coleslaw
MARTIN SKREDSVIK

Ingredienser

  • 0,5rödlök- i tunna strimlor
  • 0,5citron- pressad saft
  • 0,5 huvudvitkål- strimlat
  • 2nektariner- fasta
  • 1 knipparädisor- skivade

Dressing

  • 2 dlyoghurt- turkisk eller grekisk
  • 1 mskfransk senap
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg löken i en liten skål och häll citronsaften över. Låt stå tio minuter eller längre.

  2. Strimla kålen tunt, gärna med en osthyvel. Riv nektarinerna. Krama ihop kål och nektariner med handen så att slawen blir saftig. Blanda ned lök och rädisor.

  3. Rör ihop dressingen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök