Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på krämig citron- och kycklingpasta med savojkål. Efter en lång dag i backen finns det inte så mycket energi kvar för att stå vid spisen. Den här pastan är både snabb och enkel att tillaga – för att inte tala om god!
Ansa och strimla kålen. Skär kycklingen i mindre bitar. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök.
Stek kycklingen gyllenbrun i 1 msk olja. Lägg åt sidan. Stek lök och vitlök 2–3 min i 2 msk olja. Tillsätt kålen och stek ca 5 min. Häll över grädden och tillsätt buljongtärningen. Låt sjuda ca 10 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av.
Blanda ner senap, parmesan, citronskal och citronsaft i såsen. Krydda med salt och peppar. Vänd ner kyckling och pasta och servera.