Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krämig ansjovisröra


En röra på ägg och ansjovis serveras som aptitretare.

Krämig ansjovisröra

Krämig ansjovisröra

Krämig ansjovisröra

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 4ägg- kokta
  • 4anjovisfiléer
  • 0,5 dlcrème fraiche
  • 3 mskcream cheese
  • 1 mskrödlök- finhackad
  • 1 mskdill- finhackad
  • salt
  • peppar
  • gräslök till garnering

Gör så här

  1. Hacka ägg och ansjovis. Blanda crème fraiche och cream cheese.

  2. Vänd ner ägg och ansjovis. Tillsätt lök och dill. Salta och peppra.

  3. Fyll äggskalen med röran och toppa med rödlök och gräslök.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök