Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kräftsallad med krämig dressing. Sommarsallad med färskpotatis, melon, kräftor och varmrökt lax.
Tvätta och koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt ånga av och dela den i halvor.
Blanda citron, olivolja, dill, salt och peppar. Blanda den ljumma potatisen med dressingen och låt kallna.
Skär melonköttet i mindre bitar. Ansa och strimla sockerärter och lök. Blanda med potatisen.
Dela laxköttet i bitar.
Lägg grönsallad på ett fat. Lägg på potatissallad, lax och kräftor. Servera med citronklyftor och dressing.
Dressing: Grovhacka spenaten. Mixa spenat, dill, vitlök, senap och halva mängden yoghurt. Vänd ner resten av yoghurten och majonnäs för hand. Smaka av med salt och peppar.
Recept från Mitt kök