Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kräftlag - gott recept

Matskribenten Kerstin Svenssons bästa kräftlag. Väl utprovad och omtyckt av alla!

Kräftlag - gott recept
Kräftlag - gott recept
Kräftlag - gott recept
Foto: ANDERS NORRSELL

Ingredienser

  • 1 kgkräftor- kokta, tinade
  • 2 lvatten
  • 0,75 dlsalt
  • 3sockerbitar
  • 15dillkronor

Gör så här

  1. Koka upp vatten, salt, sockerbitar och dillkronor och sjud ca 5 min. Låt lagen kallna.

  2. Häll av lagen från de kokta kräftorna och häll på den nya lagen. Låt stå och dra ca 2 timmar.

Vad tyckte du om receptet?