Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kräftkakorna paneras med panko ströbröd för att blir riktigt frasiga.
Skär fisken i bitar och lägg tillsammans med kräftstjärtarna i matberedaren med kniven monterad. Mixa fisken och kräftstjärtarna med salt och kör med pulsknappen ett par gånger. Tillsätt grädde, ägg och limeskal. Krydda med vitpeppar och chili explosion. Kör till en jämn fiskfärs.
Forma färsen till små bollar och rulla dem i panko. Stek kräftkakorna i olja och smör, cirka 3 minuter per sida. Ta upp och lägg på fat med halverade tomater och limeklyftor.
Örtkräm: Blanchera spenat, basilika, körvel, citronmeliss och dill i ett durkslag. Spola av med kallt vatten och krama ur vattnet.
Mixa med crème fraiche i en skål. Smaka av med örtsalt och peppar.Servera krämen till kräftkakorna och salladen.
Recept från Mitt kök