Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kräftdipp

Kräftdipp serveras med lättsaltade potatischips. Så enkelt och så gott!

Kräftdipp
Kräftdipp
Kräftdipp
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 1 burkkräftstjärtar- i lake (360 g)
  • 1 dlfärskost- naturell
  • 1 dlcrème fraiche
  • 2 mskdill- hackad
  • 0,5 tskfänkålsfrön- stötta
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Garnering

  • dill

Tillbehör

  • chips- lättsaltade

Gör så här

  1. Häll av lagen från kräftstjärtarna. Låt dem torka på hushållspapper och finhacka dem.

  2. Blanda färskost och crème fraiche med dill, fänkålsfrön och peppar. Blanda ner kräftstjärtarna. Garnera med dill och servera med chips.

Vad tyckte du om receptet?

Läs också: