Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kräftdipp med lantchips

Snabbfixade munsbitar av chips toppade med kryddig kräftröra.

Kräftdipp med lantchipsKräftdipp med lantchipsKräftdipp med lantchips
Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1 burkkräftstjärtar i lake- cirka 300 g
  • 1 dlmajonnäs
  • 1 dlsmetana
  • 2 dlparmesan- riven
  • 2 mskkoriander- finhackad
  • 0,5chili- finhackad
  • salt
  • peppar
  • 1 tsklimesaft- färskpressad

Till servering

  • lantchips

Gör så här

  1. Låt kräftstjärtarna rinna av och hacka dem.

  2. Blanda majonnäs, smetana, ost, koriander och chili. Smaka av med salt, peppar och limesaft. Vänd ner de hackade kräftstjärtarna. Servera med chips.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök