Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sätt ugnen på 200 grader. Skär baguetten i sneda, cirka 1 centimeter tjocka skivor. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Pensla skivorna med rapsolja och rosta dem i mitten av ugnen, cirka 10 minuter, tills de får fin färg. Låt dem kallna på bakgaller.
Koka ärtorna 2 minuter i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och spola ärtorna i kallt vatten, låt rinna av i en sil.
Mixa ärtorna med Phildelphiaosten till en slät crème. Rör ner crème frâiche och majonnäs. Smaka av med chili explosion, salt och peppar.
Lägg en sked av crèmen på crostinin och dekorera med kräftor, persilja och krondill.
Recept från Mitt kök