TIPS! Beigneterna är absolut godast om de serveras nyfriterade.
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Beignets, som är en sorts munk, är populärt i New Orleans. Där äts det även mycket kräftor. Munkarna är oftast söta men här har vi gjort en matig variant där vi blandar i kräftstjärtar och majs i smeten.
Grovhacka kräftstjärtarna. Ansa och finhacka salladslöken. Smält smöret. Blanda ihop kräftstjärtarna med sallads-lök, smör, ägg, majs, salt och cayennepeppar. Rör i mjölet.
Dippsås: Blanda ihop alla ingredienser.
Hetta upp oljan till 160°. Fritera klickar av smeten, några åt gången, tills de är gyllene runtom. Låt rinna av på hushållspapper.
Servera kräftbeignets nyfriterade med dippsåsen.
TIPS! Beigneterna är absolut godast om de serveras nyfriterade.