Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Krabbrulle med avokado

Krabbrulle med avokadoKrabbrulle med avokadoKrabbrulle med avokado
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 4 mskmajonnäs
  • 2 burkarsalladskrabba
  • 0,5 tsksvartpeppar
  • 0,5 stcitron
  • 2 stavokador
  • 1 stpurjolök- liten
  • 4 sttunnbröd- mjuka

Gör så här

  1. Skär avokadon i skivor och lägg i en skål. Pressa över citronsaft, så mörknar inte avokadoköttet. Skiva purjolöken tunt.

  2. Blanda salladskrabba med majonnäs, purjolök och svartpeppar. Bred blandningen på tunnbrödet och lägg på avokado samt purjolök. Rulla ihop som en rulltårta.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök