Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Otroligt god variant av pannkakor som gärna serveras med vispad grädde, lemon curd och färska bär.
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt resten av ingredienserna och rör, vispa inte, till en ganska tjock och klumpfri smet.
Värm en stekpanna på låg värme och lägg i en klick smör. Klicka ner knappt ½ dl smet till varje plätt i stekpannan. Stek krabbelurerna 3–4 min. Vänd på dem och stek den andra sidan ca 1 minut. När du vänder på dem kommer de att jäsa upp en aning. Lägg krabbelurerna på ett fat med socker och strö även socker över dem.
Servera krabbelurerna med bär eller sylt och vispad grädde.