Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 16g
Protein: 38g
Kolhydrater: 75g
Italiensk köttfärssås. Upphovsmannen till receptet lär vara en italienare. Enkelt recept på en god och mustig köttfärssås.
Putsa och skär kycklinglevern i mindre bitar. Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs lök och vitlök i olja i en gryta. Tillsätt färs och lever och låt steka med ca 5 min. Häll på tomatkross och krydda med salt och peppar. Låt puttra ca 15 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Koka sockerbönorna i lättsaltat vatten ca 3 min.
Servera köttfärssåsen med pasta och sockerbönor.