Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Boeuf bourguignon - Burgundisk köttgryta - har inspirerat till den här mustiga köttfärssåsen. Servera med potatismos eller kokt potatis.
Skala och hacka lök, vitlök och morot. Strimla selleri och fläsk.
Fräs grönsaker och fläsk i smör i en gryta. Tillsätt köttfärsen och stek den smulig.
Tillsätt vatten, fond, vin, soja och kryddor. Koka såsen under lock cirka 30 minuter.
Skala löken. Bryn lök och champinjoner i smör i en stekpanna. Tillsätt löken och champinjonerna i grytan. Koka ytterligare cirka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Recept från Mitt kök