Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lite annorlunda sätt att servera blomkål på, men väldigt gott till köttfärsröran.
Fräs färsen smulig i olja i en stekpanna. Skala morötter och palsternacka och riv grovt. Skala och skiva löken. Rensa svampen.
Lägg ner rotsaksrivet, lök och svamp i färsen och fräs ett par minuter. Krydda med salt och peppar. Dela chilin och ta bort kärnor och mellanvägg.
Hacka den fint och lägg i. Tillsätt crème fraiche, vatten och fond och koka ihop i fem minuter.
Dela blomkålshuvudet i buketter och ta bort rotstocken. Mixa blomkålen fint i omgångar så den blir som couscous.
Blanda med olja och citronsaft. Smaka av med lite salt och servera till köttfärsröran.
Recept från Mitt kök