Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
LCHF. Fyll paprikor och med köttfärs, ost och rödlök och gratinera i ugnen. Servera med ostsås.
Sätt ugnen på 180 grader.
Dela paprikorna på längden och ta bort kärnorna. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper eller i en ugnsfast form.
Hacka rödlöken fint. Blanda rödlök, vitlök, köttfärs, ägg, grädde, salt, peppar och basilika eller oregano.
Fyll paprikahalvorna med köttfärsblandningen och strö över osten.
Sätt in mitt i ugnen i cirka 15 minuter. Höj ugnsvärmen till 225 grader och grädda i ytterligare 5 minuter.
Ostsås: Koka upp grädden, lägg i osten. Rör om och smaka av med salt och peppar.
Servering: Servera de köttfärsfyllda paprikorna med ostsåsen.
Recept från Mitt kök