Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 28g
Protein: 37g
Kolhydrater: 42g
Recept på köttfärsbiffar med fetaost och melonsallad. Sältan i fetaost och sötsyrlig melonsallad är smaker som gillar varandra. Prova och njut!
Sätt ugnen på 225 grader.
Tärna osten. Blanda färsen med ägg, 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Dela färsen i fyra bitar. Platta ut dem på en skärbräda. Strö över fetaosten och rulla ihop till biffar.
Stek biffarna runt om i 1 msk olja ca 3 min, lägg över i en ugnssäker form och stek dem färdiga i ugnen ca 15 min.
Melonsallad: Skala och kärna ur melonen. Skär den i stora tärningar. Tärna tomaterna. Skala och skiva löken. Blanda melon, tomater och lök. Blanda 2 msk olja med vinäger, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Häll dressingen över salladen.
Servera köttfärsbiffarna med sallad, bröd och ev grillad citron.