Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Köttfärs- och vitkålsfräs med bulgur

Snabbt och lätt. Köttfärsfräset är också gott att servera i pita- eller tortillabröd.

Köttfärs- och vitkålsfräs med bulgurKöttfärs- och vitkålsfräs med bulgurKöttfärs- och vitkålsfräs med bulgur
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 3 dlbulgur
  • 300 gvitkål
  • 400 gnötfärs
  • 1 mskrapsolja
  • 1 tsksalt
  • 1 dlvatten
  • 1,5 dlajvar relish- stark
  • 2 dlturkisk yoghurt
  • 20svarta oliver- med kärnor
  • 812feferoni

Gör så här

  1. Tillaga bulgurn enligt förpackningens anvisning.

  2. Finstrimla vitkålen, gärna i matberedare. Stek kål och färs i oljan i en gryta. Krydda med salt. Häll över vattnet och rör i ajvar relish. Låt puttra utan lock ca 10 minuter.

  3. Servera fräset med bulgur, yoghurt, oliver och fefferoni.

Vad tyckte du om receptet?