Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Köttbullar med gräddsås går alltid hem. Med lätt crème fraiche är det enkelt att svänga ihop såsen, dessutom blir den inte så fet.
Skala och finhacka löken. Fräs den genomskinlig i smör. Blanda i kryddpeppar mot slutet. Låt kallna.
Skala och riv potatisen på rivjärnets grova sida.
Blanda färs, lök, potatis, ägg, gurka, salt och peppar.
Forma smeten till köttbullar. Bryn dem i smör, i omgångar, i en stekpanna. Fortsätt steka i cirka 5 minuter.
Koka ihop crème fraiche, soja, fond och gelé. Blanda i äppeltärningar.
Recept från Mitt kök