Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Köttbullar med dill och pinjenötter

Dill och pinjenötter ger köttbullarna en fyllig och god smak.

Köttbullar med dill och pinjenötter
Köttbullar med dill och pinjenötter
Köttbullar med dill och pinjenötter
Annika Broman

Ingredienser

  • 1 dlströbröd
  • 1,5 dlmjölk
  • 0,5gul lök
  • 500 gblandfärs
  • 1 tsksalt
  • 1ägg
  • 1 dldill- finhackad
  • 75 gpinjenötter
  • margarin- eller smör, att steka i

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en bunke och låt det dra i 10 minuter.

  2. Hacka löken fint. Tillsätt lök, färs, salt, ägg och dill till bunken.

  3. Hacka pinjenötterna grovt och tillsätt dem till köttfärssmeten . Blanda alltsammans och forma köttbullar av smeten. Stek i margarin eller smör.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök