Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 31g
Protein: 32g
Kolhydrater: 55g
Köttbullar i röd curry - en enkel vardagsrätt med nya smaker! Currypasta varierar mycket i smak, testa dig fram. Riset på bilden är en blandning med quinoa och kokar på bara 12 min.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda färsen med 1 tsk salt och forma till 16 köttbullar. Skala och strimla lök och vitlök.
Stek löken i 1 msk olja i en gryta ca 5 min. Tillsätt currypastan och fräs ytterligare ca 1 minut. Tillsätt kokosmjölk, smulad buljongtärning och 1 dl vatten, koka upp.
Skölj 1 lime i ljummet vatten och riv skalet. Skär den andra limen i klyftor. Blanda majsstärkelsen med 1 msk vatten. Rör ner det och limeskal i grytan. Lägg ner köttbullarna i såsen, koka ca 5 min.
Blanda ner spenaten i riset. Fördela riset i skålarna. Lägg på köttbullar och sås. Servera med limeklyftor.