Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tunna stavar av kotletten passar fint att woka med grönsaker och krydda med asiatiska smaker.
Skär kotlettraden i tunna stavar. Lägg nudlarna i en skål och slå på kokande vatten så det täcker. Låt stå 5 minuter. Låt rinna av i durkslag.
Skala och hacka vitlök och ingefära. Skiva chilin, salladslöken och sellerin. Skär pak choi i grova bitar.
Hetta upp woken eller stekpannan med lite olja. Stek köttet, salta och peppra. Ta upp köttet och gör ren pannan.
Woka grönsakerna i resten av oljan. Tillsätt köttet och nudlar. Smaksätt med teriyakisås, fisksås, ljus soja, salt och peppar. Låt sjuda några minuter. Strö över grovhackade cashewnötter.
Recept från Mitt kök