Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 39g
Kolhydrater: 57g
Kotlettracks med vinbärssås är festmat mitt i veckan. Att steka kött på ben ger extra god smak. Kotlettracks är fläskkotletter med långa ben.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Krydda kotletterna med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Stek dem i 1/2 msk rapsolja i en stekpanna ca 2 min på varje sida. Ta upp kotletterna och lägg dem på ett fat.
Fräs vinbären i stekpannan, spara några till garnering. Häll på grädden och tillsätt buljongtärning och 1 tsk socker. Låt koka kraftigt ca 5 min. Lägg kotletterna i såsen och koka ytterligare ca 3 min.
Skär sockerärterna i breda strimlor. Koka dem i lättsaltat vatten ca 2 min.
Strö de sparade vinbären över kotletterna och servera dem med sås, ris, sallad och sockerärter.