Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 14g
Protein: 43g
Kolhydrater: 0g
Recept på fläskkotlett med couscoussallad. Till fläsk passar söta och fruktiga smaker. Här i en salsa med ananas, ingefära och chili.
Salsa: Låt ananasen rinna av men spara ca 1 msk saft. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda ananassaften med ingefära, olja och salt. Vänd i ananas och chili.
Skär köttet i tre bitar på längden. Stek dem i 1 msk olja i en stekpanna runt om ca 10 min. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen. Skala och skär löken i klyftor. Bryt broccolin i små buketter och skär stjälken i tunna skivor. Fräs lök och broccoli i 1 msk olja i en stekpanna ca 5 min. Vänd i couscousen och krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Skär köttet i skivor och servera med ananassalsa och couscous.