Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ett kul sätt att variera grillkorven på är att trä den på spett
Skär korvarna i lagom stora bitar och trä upp på spett. Grilla på utegrillen eller i panna tills de har fått fin färg.
Skär sötpotatisen i klyftor och ringla över olivolja. Blanda med skivade vitlöksklyftor, flingsalt och några kvistar timjan. Rosta i ugnen 35-40 minuter på 225 grader.
Lägg äggulan i en skål och häll försiktigt i olivoljan under kraftig vispning så att det blir en tjock majonnäs. Smaksätt med senap, finhackad vitlök och salt.
Servera den varma potatisen till korvspetten och en klick senaps aioli. Toppa gärna med lite fina timjankvistar
Recept från Mitt kök