Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tomater, bönor, korv och andra italienska delikatesser i en härlig höstgryta. Gott att servera tillsammans med risoni, den där lilla pastan som ser ut som stora riskorn.
Finhacka lök, peppar och zucchini och fräs samman med olivolja och oregano.
Skär hälften av korvarna i slantar och lägg ner i grytan. Fräs samman några minuter och häll i tomaterna och vatten. Låt sjuda i 10 minuter.
Lägg ner bönorna och resten av korven, hel i grytan. Låt sjuda under lock i 20 minuter. Rör försiktigt då och då så att det inte fastnar i botten.
Vid servering: Vänd ner mangold, de delade kronärtskockorna och paprikorna och värm upp igen. Servera med grovt bröd eller risonipasta.
Recept från Mitt kök