Recept: Korvakademien Foto: Eva Hildén Styling: Lena Söderström
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Jan Scherman är en stor korvälskare, som ägnar fritiden åt att skriva en korvbok. Laga Jans goda gryta med din favorit-färskkorv . Här är recept på Scherminators korvgryta
Värm ugnen till 175 grader. Nagga korvarna och lägg dem i en liten långpanna med bakplåtspapper. Sätt pannan i mitten av ugnen 15 minuter.
Ansa och skiva löken. Skär korvarna i bitar.
Fräs lök och vitlök i oljan ca 3 minuter. Blanda i oliverna. Tillsätt tomater och vin, koka upp under omrörning och sjud såsen ca 10 minuter. Rör i örter och korvbitar och låt allt bli genomvarmt.
Recept: Korvakademien Foto: Eva Hildén Styling: Lena Söderström
Recept från Mitt kök