Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 29g
Protein: 16g
Kolhydrater: 42g
Recept på korvgryta med cornichonsröra. En värmande gryta med rotfrukter och kokt köttkorv. En sann vardagshusman.
Koka upp vatten, buljongtärningar och lagerblad i en gryta. Ansa och skala soppgrönsakerna men lägg purjolöken åt sidan. Skär rotfrukterna i bitar och lägg dem i den kokande buljongen. Skala potatisen, skär den i bitar och lägg dem i grytan. Låt rotfrukterna sjuda under lock ca 10 min.
Ansa och strimla purjolöken. Skär korven i bitar. Lägg korv och purjolök i grytan och låt sjuda ytterligare ca 5 min under lock.
Röra: Hacka eller skiva cornichons. Blanda crème fraichen med cornichons och senap.
Servera korvgrytan med en sked av den kalla röran i varje portion.