Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Korv och bröd är klassisk utflyktsmat. Baka bröden på kokos- och mandelmjöl. Gör gärna dubbel sats och frys in! Gott med sallad, majonnäs och picklad rödlök.
Sätt ugnen på 195 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Smält smöret i en kastrull.
Vispa äggen fluffiga. Rör sedan i det smälta smöret och vattnet.
Tillsätt de torra ingredienserna och låt svälla i 15 minuter.
Dela upp degen i åtta bitar och forma till åtta avlånga bröd. Lägg bröden på en bakplåt med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen tills bröden fått en gyllenbrun färg cirka 20 minuter. Låt bröden svalna på ett galler med en bakduk.
Recept från Mitt kök