Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Korv med surkål

Türinger bratwurst är en tysk korv med mycket smak som passar särskilt bra till surkål, men den går att ersätta med en annan smakrik korv.

Korv med surkål
Korv med surkål
Korv med surkål
Korv med surkål Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 150200 gtüringer bratwurst
  • 100 gsurkål- på burk
  • 34 skivorrågbröd- danskt
  • 2 tskkummin- stött

Gör så här

  1. Låt surkålen rinna av i ett durkslag. Skär korven i små bitar och stek den utan fett på medelvärme.

  2. Skär rågbrödet i bitar. Lägg på lite surkål och en korvbit, fäst med drinkpinne eller tandpetare. Toppa med en klick senap. Strö över stött kummin när alla bitar är klara.

Vad tyckte du om receptet?