Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Korv med rödbetscouscous och senapskräm

Korv med rödbetscouscous och senapskräm är snabblagat för två. Välj din favoritkorv till detta recept, det finns så många goda varianter, med eller utan kött.

Korv med rödbetscouscous och senapskräm
Korv med rödbetscouscous och senapskräm
Korv med rödbetscouscous och senapskräm
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 2korvar- t ex bratwurst
  • 1 dlcouscous
  • 2rödbetor
  • 1rödlök
  • 1 mskolivolja
  • 2 krmsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 25 grucola

Senapskräm

  • 1 dlyoghurt- turkisk
  • 1 mskdijonsenap
  • 1 tskhonung
  • 2 krmsalt

Gör så här

  1. Skär ett par snitt i korven och stek eller grilla dem tills de är genomvarma.

  2. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen.

  3. Skär rödbetorna i bitar. Skala och skär löken i klyftor. Stek rödbetor och lök i olja ca 3 min. Vänd i couscousen och krydda med salt och peppar.

  4. Senapskräm: Blanda yoghurten med senap och honung. Krydda med salt.

  5. Toppa couscousen med rucola och servera med korv och senapskräm.

Vad tyckte du om receptet?