Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Körsbärstomater i panna

15 min 

Tomaternas sötma framhävs mer då de snabbt värms i stekpannan.

Körsbärstomater i panna
Körsbärstomater i panna
Körsbärstomater i panna

Ingredienser

  • 500 gkörsbärstomat
  • 2 mskrapsolja
  • 0,5 dlpinjenötter- rostade
  • 1basilika- kruka
  • 0,5 tskhavssalt
  • 2 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Skär körsbärstomaterna mitt itu. Stek dem i olja på medelvärme tills de är genomvarma, inte mosiga.

  2. Strimla basilikabladen. Strö dem, pinjenötterna, salt och peppar över tomaterna, blanda runt.

Vad tyckte du om receptet?