Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här behövs 6 ugnssäkra portionsformar ca 10 cm i diameter.
1.Vispa äggulor och socker pösigt. Koka upp vispgrädden och häll den varm under vispning ner i äggvispet.
Häll tillbaka blandningen i kastrullen. Värm på medelgod värme under vispning tills krämen tjocknat. Det kan ta ca 5 minuter, krämen får inte koka.
Låt krämen svalna och blanda ner vaniljsocker.
Om du inte har en gasolbrännare: värm ugnen till 250°. Dela stora körsbär och lägg i formarna. Fördela krämen runt bären. Strö på farin, bränn ytan med brännaren eller gratinera högt upp i ugnen ca 5 minuter tills de fått färg.