Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Koriander- och myntadipp

En mångsidig och god sås som bland annat passar till samosas.

Koriander- och myntadipp
Koriander- och myntadipp
Koriander- och myntadipp

Ingredienser

  • 150 gkoriander- färsk
  • 50 gmynta- färsk
  • 1chili- grön, t ex spansk peppar
  • 4vitlöksklyftor
  • 1 mskvatten
  • 1,5 msklime- pressad
  • 0,5 tskströsocker
  • 1 tsksalt
  • 2,5 dlmatyoghurt

Gör så här

  1. Lägg koriander, mynta, chili och skalad vitlök i en mixer och mixa till en slät smet.

  2. Tillsätt vatten, lime, socker och salt. Mixa ytterligare 30 sekunder.

  3. Blanda de mixade örterna med yoghurt. Tips! Dippen är fräschast nygjord men håller upp till en vecka i kylskåpet.

Vad tyckte du om receptet?