Kökstips! Pastan kan bytas ut mot sambal badjak.
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 30g
Protein: 33g
Kolhydrater: 51g
Koreansk gochujang kyckling på baguette är en matig och smakrik macka. Den koreanska kryddan gochujang ger en stark och fruktig chilismak.
Skala och strimla löken. Blanda ättika, socker och 1/2 dl vatten. Lägg ner löken och låt ligga fram till servering.
Putsa kycklinglårfilén och skär den i mindre bitar. Blanda med skalad och riven vitlöksklyfta, 2 msk gochujang-pasta och soja. Låt marinera ca 10 min. Stek kycklingen i 1/2 msk olja tills den är genomstekt, ca 5 min.
Blanda majonnäs, 1/2 msk gochujang-pasta och 1 krm salt. Skär baguetten på längden. Fördela salladen på bröden. Lägg på kyckling och picklad lök. Ringla över gochujang-majonnäs. Garnera med koriander. Lägg på locket.
Kökstips! Pastan kan bytas ut mot sambal badjak.