Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kolasnittar med kokos och choklad. Seg-knapriga småkakor med härlig mix av sälta, kokos och choklad.
Sätt ugnen på 175°. Hacka chokladen. Mixa alla -ingredienser, utom chokladen, till en deg i matberedare eller arbeta samman med fingrarna. Blanda i chokladen.
Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och dela den i sex bitar. Rulla varje degbit till en rulle, 1 1/2–2 cm i diameter. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper, ca 3 rullar per plåt.
Platta till rullarna försiktigt och tryck gärna till lätt med en gaffel för ett vackert mönster. Pensla försiktigt med lite vatten och smula på flingsalt.
Grädda mitt i ugnen 12–15 min. Låt stå ca 3 min innan längderna skärs i bitar lite på snedden. Låt kallna.