Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Semlor för dig som älskar kola! Låt gärna grädden vara lite ripplad, så blir semlorna extra fina. För att få en annan form på locken kan de stansas ut med hjälp av en pepparkaksform. Skär av locket först.
Riv mandelmassan och blanda den med kolasåsen. Rosta mandeln i en het panna. Låt den svalna. Grovhacka mandeln och blanda
ner den i mandelmassan.
Skär locket av bullarna och gröp ur bullarna något. Fyll bullarna med mandelmassa, det är enklast att spritsa.
Vispa grädden. Vänd ner kolasåsen lite slarvigt, den ska vara lite marmorerad. Fyll grädden i en spritspåse med valfri tyll och spritsa den på bullarna. Lägg på locken och pudra dem med florsocker.