Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
"Det här receptet är helt underbart och måste prövas. Knepet är att blanda rivet limeskal i smeten. Jag brukar doppa bottnen av mina toppar i smält choklad och låta dem stelna i pappersformar eller på galler över bakplåtspapper. Kokos och choklad är en underbar smakkombination!"
Receptet kommer från boken "A piece of cake" (Natur & Kultur).
En sats ger 16 toppar
Sätt ugnen på 175 grader. 2 Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser. 3 Låt smeten svälla i cirka 10 minuter. 4 Forma smeten till toppar på en plåt med bakplåtspapper. 5 Grädda topparna gyllene i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.
Recept från Mitt kök