Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här har vi lagt till aprikoser och vit choklad till kokostopparna. En förbättring enligt oss, vad tycker ni?
Smält smöret i en kastrull på spisen eller 30 sekunder i en glasskål i mikron.
Blanda ägg, strösocker, kokosflingor och smält smör i en bunke. Låt smeten vila 20 minuter, så håller kakorna ihop och får fin form.Hacka vit choklad och aprikoser i små tärningar. Blanda ner i kokossmeten.
Forma smeten till valnötsstora toppar och grädda i mitten av ugnen, 175 grader, cirka 15 minuter. Låt kallna på bakgaller. Förvara i kakburk.
Recept från Mitt kök